Notice: Undefined index: id in /home/fhappiness/domains/foodhappiness.nl/public_html/index.php on line 2 Warning: mysql_fetch_assoc() expects parameter 1 to be resource, object given in /home/fhappiness/domains/foodhappiness.nl/public_html/index.php on line 15 Warning: mysql_close() expects parameter 1 to be resource, object given in /home/fhappiness/domains/foodhappiness.nl/public_html/index.php on line 15 Food Happiness - Culinary Services
Food Happiness  Arrow Communicatie
Horizontal line

Horizontal line
Tomaat
Horizontal line

Food Happiness legt zich toe op het gezamenlijk bedenken en uitwerken van communicatie op basis van uw producten. Exclusiviteit is verzekerd.

We werken recepturen uit ten behoeve van de menukaart binnen de zorgmarkt, de feestdagen, binnen de zorgmarkt. Om aan deze menuís een eigen identiteit en karakter te geven verzorgt Food Happiness samen met een professioneel communicatie bedrijf zelf het stilistische werk en de tekst. De beelden komen tot stand in samenwerking met professionele fotografen.

Gekoppeld aan deze ontwerpen bieden we de mogelijkheid de zorgmarkt te voorzien van menukaarten aankleding van de locatie, proeverijen van uw producten zodat u de zorginstellingen ondersteunt om een steeds professionelere uitstraling naar hun gasten te krijgen.

Horizontal line

Referenties

ISPC Gastvrije Zorg Vakmedianet Leerdammer

Horizontal line