Notice: Undefined index: id in /home/fhappiness/domains/foodhappiness.nl/public_html/index.php on line 2 Warning: mysql_fetch_assoc() expects parameter 1 to be resource, object given in /home/fhappiness/domains/foodhappiness.nl/public_html/index.php on line 15 Warning: mysql_close() expects parameter 1 to be resource, object given in /home/fhappiness/domains/foodhappiness.nl/public_html/index.php on line 15 Food Happiness - Culinary Services
Food Happiness  Arrow Buffetten
Horizontal line

Horizontal line
Tomaat
Horizontal line

In de zorgmarkt is er steeds meer behoefte aan buffetten, mooie menuís voor de feestdagen, maar ook verjaardagsmenuís waarin de jarige zijn eigen menukaart kan samenstellen, Food Happiness wil u graag een overzicht geven van haar expertise op het gebied van buffetten.

Natuurlijk bestaat de mogelijkheid deze Foodhappiness bufetten en menu's af te stemmen en te voorzien van uw eigen identiteit.

Gasten willen steeds meer geholpen worden door culinaire experts die hun wegwijs maken in de culinaire aspecten van een buffet. Wij kunnen u hier volledig in ondersteunen.

Met name in de zorgmarkt bevorderd dit het samenzijn en de sociale contacten tussen bewoners onderling.

Wij helpen u graag Ontzorgen.

Hieronder geven we een aantal voorbeelden van buffetten.

Horizontal line

Referenties

Bel Mars Belgium Innofood Vion

Horizontal line