Notice: Undefined index: id in /home/fhappiness/domains/foodhappiness.nl/public_html/index.php on line 2 Warning: mysql_fetch_assoc() expects parameter 1 to be resource, object given in /home/fhappiness/domains/foodhappiness.nl/public_html/index.php on line 15 Warning: mysql_close() expects parameter 1 to be resource, object given in /home/fhappiness/domains/foodhappiness.nl/public_html/index.php on line 15 Food Happiness - Culinary Services
Food Happiness  Arrow Beurzen
Horizontal line

Horizontal line
Tomaat
Horizontal line

Een FoodHapiness meerwaarde die zich op diverse vlakken vertaalt:

Productondersteuning, door op regionale en landelijke beurzen uw producten onder de aandacht te brengen en de zorgmarkt te voorzien van de mogelijkheden van product en zorgoplossingen presenteren wij uw bedrijf binnen deze markt.

Workshops, deze kunnen samen ontwikkeld worden en geven u de mogelijkheid om foodservice klanten en prospects bij u op uw bedrijf uit te nodigen en kennis te laten maken met uw bedrijf,uw producten en oplossingen.

Op de volgende data en plaatsen zijn wij aanwezig om onze boerenproducten te promoten: Vinden nog plaats Hebben al plaatsgevonden Ook interesse om onze boerenproducten in uw winkel of op uw evenement te tonen? Neem dan contact op per mail of 06-20864242.
Food Happiness promoot haar boerenproducten ook bij uw bedrijf of evenement
Horizontal line

Referenties

Smaak van Gogh Boursin Mars Belgium Innofood

Horizontal line